top of page
Image by Samuel Han
MØT MORGENDAGENS PLANLEGGERE
Anker 1

INNGÅ BEDRIFTSAVTALE

Vi ønsker å gi våre medlemmer et bredt tilbud av faglige arrangementer. For å lykkes med dette må vi inngå samarbeid med relevante bedrifter fra vårt fagfelt, og sammen arrangere aktiviteter som motiverer studentene. Arrangementene styrker den faglige kompetansen til studentene, de gir inspirasjon for prosjekt- og masteroppgaver og ikke minst hjelper de studentene med retningsvalg for videre studier og karriere. Samtidig får din bedrift møte studenter som snart skal ut i arbeidslivet og som kanskje en gang ønsker å søke jobb nettopp hos dere. 

Bedriftsavtalene er foreningens viktigste inntektskilde. Ved å inngå en bedriftsavtale bidrar dere med å styrke det faglige og sosiale tilbudet til studentene, samtidig som dere får komme ansikt til ansikt med engasjerte studenter. Struktura har satt sammen ulike prispakker avhengig av hva din bedrift ønsker. På denne siden kan du lese mer om ulike arrangementer med studentene

Ta kontakt med oss for mer informasjon om priser og vilkår på

fag@struktura.no

Presentasjon

Presenter din bedrift eller ditt prosjekt.

WORKSHOP

Jobb med studentene om en ekte problemstilling. Over en dag eller som et utvidet prosjekt over lengre tid.

FAGKVELD

Presentasjon etterfulgt av middag/ servering

BESØK

Inviter studentene til deres arbeidsplass eller vis frem deres prosjekt

PANELSAMTALE

Bli med å diskutere aktuelle temaer med forskere, næringslivet og studentene

01

Bedpres_SPIR-08.jpg

En bedriftspresentasjon er en ypperlig måte å fortelle om din bedrift, ett eller flere prosjekter dere arbeider med og å svare på spørsmål studentene måtte ha. Det vil som regel serveres lunsj dersom presentasjonen foregår på dagtid og middag dersom det foregår om ettermiddagen. 

Bedriftspresentasjonen kan også settes opp mer interaktiv, hvor studentene som del av presentasjonen presenteres for et case de skal løse i grupper.

Varighet: Ca 1,5 time 

02

_edited.jpg

Det kan være svært nyttig, både for studenter og for næringslivet, å samarbeide om en felles problemstilling. 

En felles workshop kan være en større eller mindre gruppe studenter som arbeider med et reellt eller tenkt prosjekt. Ved å dele deltakerne inn i mindre grupper kan en i løpet av én kveld ha flere ulike ideer til planløsninger, arealbruk, sykkelveier osv.  

Varighet: Etter avtale. Lengre samarbeidsprosjekter er også mulig.

03

_edited.jpg

En fagkveld består gjerne av én eller flere bedriftspresentasjoner, etterfulgt av mingling, networking og servering. 

Dette er en ypperlig måte å møte studenter som snart skal ut i arbeidslivet, studenter som arbeider med mastergraden sin eller de som ønsker inspirasjon til spennende temaer for masteroppgave. Kanskje møter du noen som kan skrive en relevant masteroppgave for din bedrift? 

Varighet: 2 timer +- 

04

IMG_2062_edited.png

Inviter studentene til deres arbeidsplass, eller en befaring til en av deres prosjekter for vellykket by- og stedsutvikling.

Varighet: Etter avtale

05

Image by Shelagh Murphy

Diskuter relevante temaer innen byutvikling med akademikere, aktører fra næringslivet, politikere og studenter. 

Varighet: 1.5 - 2 timer

Takk for innsendingen din!

Vi ønsker å høre fra deg! For å kunne gi våre medlemmer et godt faglig tilbud som tilrettelegger for økt kunnskap, engasjement for viktige saker og kjennskap til hvilket arbeidsmarked som eksisterer etter endt studieløp, er vi avhengig av gode samarbeidsavtaler med dere.

Ta kontakt for mer informasjon om priser og muligheter. 

Bedriftspresentason
Workshop
Fagkveld
Besøk
Debatt
bottom of page